yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında bapnın rahat açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yıprak konstrüksiyonlarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, kızılışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan bir küme sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izlem fail bir firmayız.

En yönlü ve nitelikli yangın bapsı fiyatları bâtınin kompetan ekibe iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Antrparantez, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz daire kayranı 150 metrekare’den bir araba ve ansızın zait makamı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir araba olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zorunlu kılınmıştır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu binanın dâhilerisinden emniyetli bir Yangın Kapısı Fiyatları şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın kapıları yararlanma alanına nazaran, rengine bakılırsa evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın merdiveninin medarımaişetlevselliğini etkileyebilecek zararlı ortam koşullarına karşı dayanıklı olması bağırsakin esirgeyici kaplamalar

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + ekip seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kaçış bâtınin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve başka bünyelarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra duvar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Defa adetsı: Binaların makam nüshası kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir kıta müstacel çıkış bapsı arazi almalıdır. Koca katlı bünyelarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page